Best Basics Vouwgordijnen

Voor vouwgordijnen verwijzen we u door naar het collectieoverzicht van Loft 79.

Loft 79 VOUWGORDIJNEN - de beste standaard in de markt

Wat we voor de ramen hangen, bepaalt de lichtinval en dus de sfeer in huis. Met een scala aan keuze en nieuwe technologieën, is er voor elke ruimte in huis een geschikte oplossing. Er is steeds meer vraag naar vouwgordijnen. Met de verkoop van Loft 79 vouwgordijnen kiest u voor betrouwbare en perfecte kwaliteit.

  • Uw vouwgordijn perfect gemaakt / zorgeloos goed – De vouwgordijnen van Loft 79 worden met zorg op maat gemaakt. Succesvolle kwaliteiten, stoffen die zich stuk voor stuk bewezen hebben op het gebied van vouwgordijnen. Voeren van vouwgordijnen is tevens mogelijk, deze beschermt de gordijnstof niet alleen tegen verkleuring, maar zorgt ook voor demping van geluid en heeft een isolerende werking. Een mooi geconfectioneerd vouwgordijn geeft jarenlang plezier.
  • Loft 79 staat voor transparantie – De vele transparantie niveaus van de Loft 79 collectie vouwgordijnen zorgen altijd voor een optimale lichtbeheersing, elk gewenst doorkijk-niveau is bereikbaar. U kunt daarmee de beste lichtinval en sfeer voor uw klant bieden.
  • Veilige en eenvoudige bediening - Opgroeiende kinderen zijn nieuwsgierig naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat gewone zaken, zoals uw vouwgordijnen, opeens een potentieel gevaar kunnen vormen. Wij beschouwen kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Wij voldoen altijd aan de vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (aan de binnenzijde geplaatste raambekleding - prestatie-eisen inclusief veiligheid) en leveren deze standaard mee met elk Loft 79 vouwgordijn.
  • Loft 79 – betrouwbaar én stijlvol - Loft 79 biedt voor elk huis de beste oplossing in vouwgordijnen. Met vouwgordijnen zijn vele sferen te creëren en door de grote verscheidenheid in kleur en dessin passen ze in ieder type interieur; van klassiek tot modern, toepasbaar tot een breedte van circa 400 cm! Talloze uitvoeringen Lof t79 vouwgordijnen zijn leverbaar: met baleinen aan de voor- of achterzijde, totaalsegment/erkermodel, met volant, wel of niet gevoerd, of een top down model.

Klik hier voor: SmartCord vouwgordijnbediening